top of page

Uw hobbywinkel en knutselwinkel in het centrum van Antwerpen

Bij onze hobbywinkel in hartje Antwerpen vindt u alles voor uw hobby. Wij verkopen al vele jaren alle soorten hobbymateriaal, knutselmateriaal, gereedschap en benodigdheden om creatief bezig te zijn..

2000M2 Hobbywinkel in centrum Antwerpen

Bij De Wieuw weten wij, dat uw hobby meer is dan zomaar een tijdverdrijf. Het is een creëren, ontwerpen, handwerk, liefde voor details, toewijding, tijd voor uzelf en de mensen waar u van houdt, uw passie. En een uitstekende manier om te onthaasten. Knutselen is een weldaad voor lichaam en geest. Bovendien is creatief zijn met hobbymaterialen een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden. Van kinderen op scholen, volwassenen in de bloei van hun leven tot gepensioneerden. We houden er allemaal van, onze creativiteit de vrije loop te laten.

Hobbywinkel online voor alle hobbymateriaal

Onze (ook online) hobbywinkel heeft een groot assortiment voor schilderen, tekenen, breien, haken, handlettering, stempelen, sieraden maken, boetseren, papercrafts, home decoraties en vele andere creatieve hobby's.

Of u nu een liefhebber, amateurkunstenaar of professionele artiest bent, in ons creatieve mekka vindt u alles om te tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, houtbewerken, noem maar op.

Behalve knutselmaterialen en inspiraties voor creatieve DIY projecten voor iedere dag, hebben we ook een uitgebreide selectie hobbymaterialen en inspiraties voor speciale dagen, zoals een doop, een bruiloft, Kerst, Pasen, Carnaval, Halloween en verjaardagen.

Wij zijn steeds weer op zoek naar knutsel artikelen met een goede kwaliteit/prijs verhouding, zodat wij u niet alleen gangbare hobbymaterialen bieden maar ook materialen voor de nieuwste trends op het gebied van bijvoorbeeld Home Deco, Mixed Media, sieraden maken, enzovoort..

Daarnaast vindt u bij ons lijsten en kaderskantoormateriaal, maquettemateriaal, kunstenaarsbenodigdheden en allerhande presentatiemateriaal om uw creaties tentoon te stellen. You create it, we frame it!

Bezoek onze Hobby winkel

De Wieuw heeft alles in huis om uw creativiteit te stimuleren! Onze hobbywinkel is doorlopend open van maandag tot zaterdag; van 9u30 tot 18u00. Gesloten op zon- en feestdagen. Wenst u hobbymaterialen online te kopen? Wacht niet langer en bestel uw favoriete hobbymaterialen in onze online hobbywinkel.

De Wieuw

You create it - We frame it!

Stationsstraat 107
9100 Sint-Niklaas

Scheldestraat 59
2000 Antwerpen

bottom of page