top of page

Inlijstingen en kaders op maat bij De Wieuw in Antwerpen

Kaders & inlijstingen

Al decennia lang biedt De Wieuw uit Antwerpen een aantrekkelijk en kwalitatief assortiment aan van kaders op maat, standaard formaat kaders en fotolijsten. Zowel uit voorraad leverbare standaardmaten als maatwerk. Inlijsten is bij ons geen probleem, want wij zijn een ervaren encadreur

Onze jarenlange ervaring, gekoppeld aan de inzet van precisiemachines, zorgen voor een perfecte afwerking en de hoogste kwaliteit in de sector. Door een verfijnde en efficiënte productiemethode worden de levertermijnen bovendien erg kort gehouden. Ook grote hoeveelheden vormen geen probleem, aangezien alle materialen steeds op voorraad gehouden worden. 

Naast decoratieve fotokaders in hout of aluminium, posterlijsten, budgetvriendelijke kunstof- en clipkaders evenals spiegels vind je bij De Wieuw een unieke samenstelling van ongeveer 1500 profielen in hout of aluminium. Ook passe-partoutkarton in honderden kleuren, ophangsystemen en muurdisplays evenals allerhande soorten wanddecoratie zoals deur- en muurposters, unieke kunstposters of originele schilderijen en kunstprenten. 

De Wieuw, uw retail partner

Niet alleen de particulier of het bedrijf vindt bij De Wieuw zijn gading wanneer het gaat om de decoratie van woonst of kantoor, De Wieuw is als groothandel tevens de ideale partner voor de retailer. Immers, door het grote inkoopvolume en een rationele productie slaagt De Wieuw erin, ondanks het feit dat de productie nog steeds in het centrum van Antwerpen gevestigd is, de hoogste kwaliteit te blijven koppelen aan zeer concurrentiële prijzen. 

Ook voor kunstenaarsbenodigdhedenkantoormateriaalhobbymaterialen of kunstboeken bent u bij ons aan het juiste adres. You create it, we frame it! 

De winkel is doorlopend open van maandag tot zaterdag; van 9u30 tot 18u00. Gesloten op zon- en feestdagen. 

Wenst u meer informatie?
Bezoek dan onze website , sociale media of contacteer ons met uw vragen.

De Wieuw

You create it - We frame it!

Stationsstraat 107
9100 Sint-Niklaas

Scheldestraat 59
2000 Antwerpen

Foto's van onze kaders op maat & fotolijsten in Antwerpen

bottom of page