top of page

Online kunstboeken kopen in België

Kunstboeken zijn uitstekende gidsen om een beter beeld te krijgen van een kunstenaar, de achtergrond voor zijn of haar inspiratie en een overzicht van de kunstwerken van deze schilder of beeldhouwer. Maar ze zijn ook heel fraai als inkijkexemplaar op uw koffietafel of boekenplank. En als u een geschikt verjaardagscadeau voor een kunstliefhebber zoekt, kunt u de plank met een mooi kunstboek eigenlijk niet misslaan..

Groot aanbod in kunstboeken in België

In onze winkel in Antwerpen, België vindt u Nederlandstalige en Engelstalige kunstboeken over kunststromingen en stijlen, monografiëen van kunstschilders, beeldhouwers, fotografen, architecten, modeontwerpers en vormgevers, kunsthistorische overzichtswerken en handboeken. Kunsttheoretische boeken zijn er naast platenboeken vol meesterwerken, museumcatalogi en museumgidsen. Wij hebben voor iedereen die op zoek is naar een uniek en interessant kunst-, fotografie- of cultureel boek mooie boeken, met bijzondere inhoud. Van design tot fashion, film tot Hollandse Meesterwerken.

Kunstboeken kopen: tips

Bent u geïnteresseerd in een bepaald kunstwerk, of bent u nieuwsgierig naar de maker een schilderij of beeld? In dit geval kan het kopen van een kunstboek een heel goede, eerste stap zijn. Mocht u besloten hebben om een bijzonder persoon, jubilaris of collega een cadeau te geven, zijn kunstboeken over de kunstenaar die het werk gecreëerd heeft, ook heel geschikt als geschenk. Er zit ongetwijfeld een geschikt exemplaar voor u tussen onze boeken.

Bekijk onze kunstboeken online

De Wieuw heeft alles in huis om uw creativiteit te stimuleren! Wij nodigen u graag uit om door onze online-collectie met kunstboeken heen te bladeren. U kunt onze boeken direct online aanschaffen. Bekijk ons aanbod kunstboeken in onze webshop. Alvast veel kijk- en leesgenot toegewenst!

Onze winkel in Antwerpen is doorlopend open van maandag tot zaterdag; van 9u30 tot 18u00. Gesloten op zon- en feestdagen. 

De Wieuw

You create it - We frame it!

Stationsstraat 107
9100 Sint-Niklaas

Scheldestraat 59
2000 Antwerpen

bottom of page