top of page

Uw kunstschilderswinkel in het centrum van Antwerpen

Acht generaties lang sinds 1880 is De Wieuw gevestigd aan de Scheldestraat op het bruisende Zuid te Antwerpen en ondertussen uitgegroeid tot één van de voornaamste schilderswinkels in België. Bij De Wieuw kunt u terecht voor een groot gamma kunstschilderartikelen , tekenmaterialen, passe-partouts en inlijstingen op maat.

Voor al uw kunstschildersmaterialen

Zoekt u de beste schildermaterialen? We bieden u een zeer breed en diep assortiment met schildersbenodigdheden van de beste kwaliteit. We verkopen een groot assortiment verven , zoals olie, acryl en aquarel. Alle soorten verfsprays, penselen, vernissen, paletmessen, etc. Of u nu een beginnende hobbyist of professioneel artiest bent, we kunnen u zeker het juiste product aanbieden. Voor ieder wat wils in verschillende prijsklassen. 

Ook voor de tekenaar zijn verschillende papiersoorten , stiften, pastels en potloden beschikbaar. De inlijstingen worden steeds vakkundig gemaakt van duurzame lijsten, ook de passepartouts worden gesneden in alle vormen op maat van de klant al dan niet met lijntjes, embossings en of geschreven teksten.

Schildersezel kopen?

De Wieuw heeft een bijzonder grote sortering schildersezels in haar assortiment. Welk model voor u het juiste is, is helemaal afhankelijk van u persoonlijke voorkeur. Er bestaan ontelbaar verschillende modellen, varianten en opties. Maar welke is nu de beste? Het is allemaal afhankelijk van het manier van gebruik, elk model vervult zijn eigen bedoeling in elke bepaalde vorm van toepassing.

Schildersezels worden graag en vaak door de professionele kunstenaars gebruikt die met olie- en acrylverf schilderen. Maar inmiddels bestaan er ook een groot aantal modellen tegen een voordelige prijs, zodat een hobbyist of beginnende kunstschilder evenzo het schilderen met een ezel kan uitproberen.

Schildersdoeken kopen? 

Wij verkopen allerhande soorten schildersdoeken. Overweeg welke structuur van het canvas of schildersdoek, de korrel van een schilderspaneel of de gladheid van een canvasboard u moet hebben. Wij hebben voor elke toepassing en schildertechniek een geschikte ondergrond. Schildersdoek is verkrijgbaar in rollen van verschillende maten, geprepareerd of ongeprepareerd. Bij De Wieuw kunt u ook terecht voor kant-en-klare schildersdoeken op spielatten.

De Wieuw in Antwerpen is de plaats waar zowel de beginnende artiest als de professionele kunstschilder met vakkennis wordt geholpen. Wij staan u graag bij met onze productkennis en ervaring. Meer weten? Contacteer Ons.

De Wieuw

You create it - We frame it!

Stationsstraat 107
9100 Sint-Niklaas

Scheldestraat 59
2000 Antwerpen

bottom of page